műanyag tábla
plasztikus
fatábla
2014 Csobánka Szarvas u. 5. Fax: 36 26 320 820 Mobil: 36 70 9410 616 E-mail: llsigns@t-online.hu reklámtáblák

cégér
Fa cégér

festett tábla
Festett műanyag tábla

plasztikus felirat
Plasztikus felirat

fatábla
Homokszórt fatábla

Tisztelt Érdeklődő!

Műhelyünk 1988-ban alakult és azóta folyamatosan működik. Célunk igényes, esztétikus és környezetéhez illő reklámok és eligazító rendszerek készítése, messzemenően a megrendelő igényei szerint.

Fő profilunk az amerikai rendszerű homokfúvott fa cégérek és reklámtáblák készítése, mely Európában ( Anglia kivételével ) egyedülálló. Környezetbarát tulajdonságai miatt kifejezetten alkalmasak természetvédelmi területek kitáblázására és tanösvények létrehozására. Antik jellegű, régies, pub-stílusú, retro cégéreket, reklámtáblákat, megállító táblákat is csinálunk kézi festéssel, vegyes technológiával bel és kültérre egyaránt.

Szintén homokfúvással vagy faragással alakítható, a környzeti hatásokkal szemben ellenállóbb, az USA-ból importált HDU vagy SIGNFOAM nevű, plasztikus megjelenítésre alkalmas anyag. Kifejezetten cégérek és reliefek készítésére alkalmas. Akár szobor is faragható belőle, tulajdonságai és megmunkálhatósága a puha fához hasonló, csak nem hasad, nem deformálódik és időtállóbb mint a fa.

Tevékenységi köreink:

Munkáinkra az alkalmazott technológia és anyagok függvényében 2-5 év garanciát vállalunk.

Amennyiben ismertetőnk felkeltette érdeklődését, keressen fel bennünket személyesen, telefonon vagy e-mailen.

Tőlünk távoli helyekre, ha nem kívánnak eljönni a kész termékért, vagy külföldre, postai úton vagy futárral tudunk szállítást teljesíteni. Árakat, sok weblappal ellentétbe azért nem tudunk itt közölni, mert munkáink túlnyomó részt egyediek, sok kézimunkát igényelnek. Így nagyon sokat számít a grafikai tartalom (képek, logók szövegek) a felhasznált anyagok jellege (fa,fém, kő, üveg stb.)

Ha kedves megrendelőnk körvonalazza, mire van szüksége, csinálunk egy előzetes árkalkulációt, ami irányár. Ha ez megfelelő, megtervezzük a munkát és megküldjük e-mailben a megrendelőnek. Ezt, - nyilván a megrendelő igényei szerint addig alakítjuk, amíg nem lesz optimális. Ekkor, ha minden kész és elfogadott, pontosítjuk az árat, és kezdjük meg a kivitelezést. A határidő a technológiától függően, általában 4-15 nap. Szállítás és fizetés megegyezés szerint. Szükség esetén a táblák, reklámok helyszíni telepítését is vállaljuk. Természetesen csinálunk nyomdai úton vagy fóliából kivágott táblákat (házszámok, utcatáblák stb.) is. Ezek lényegesen olcsóbb árfekvésűek, mint az egyedi, kézimunkával készült eszközök, de látványukban és hatásukban nem annyira meggyőzőek.

Várjuk szíves megrendelését!

Üdvözlettel:

Lengyel László