Megrendelés módjai!

Ha kedves megrendelőnk körvonalazza, mire van szüksége, csinálunk egy előzetes árkalkulációt, ami irányár. Ha ez megfelelő, megtervezzük a munkát és megküldjük e-mailben a megrendelőnek. Ezt, - nyilván a megrendelő igényei szerint addig alakítjuk, amíg nem lesz optimális. Ekkor, ha minden kész és elfogadott, pontosítjuk az árat, és kezdjük meg a kivitelezést. A határidő a technológiától függően, általában 4-15 nap. Szállítás és fizetés megegyezés szerint. Szükség esetén a táblák, reklámok helyszíni telepítését is vállaljuk.
Tőlünk távoli helyekre, ha nem kívánnak eljönni a kész termékért, vagy külföldre, postai úton vagy futárral tudunk szállítást teljesíteni.
Árakat, sok weblappal ellentétbe azért nem tudunk itt közölni, mert munkáink túlnyomó részt egyediek, sok kézimunkát igényelnek. Így nagyon sokat számít a grafikai tartalom (képek, logók szövegek) a felhasznált anyagok jellege (fa, fém, kő, üveg stb.)
Természetesen csinálunk nyomdai úton vagy fóliából kivágott táblákat (házszámok, utcatáblák stb.) is. Ezek lényegesen olcsóbb árfekvésűek, mint az egyedi, kézimunkával készült eszközök, de látványukban és hatásukban nem annyira meggyőzőek.

Várom szíves megrendelését!

Lengyel László